Satunnainen kuva

Yhteystiedot

Puhelin

040 5403707, Liisa Häme

liisa(at)vihreahuvila.fi

Kävijälaskuri

Käyntejä kotisivuilla:157784 kpl

Vuokrausehdot

Vuokra-aika alkaa perjantaina klo 16.00 ja päättyy seuraavana perjantaina klo 12.00. Sesonkiajan ulkopuolella viikonloppu päättyy sunnuntaina klo 16.00.

Molemmissa rakennuksissa on tupakointi kielletty!

Varaus on vahvistettu, kun asiakas on maksanut varausmaksun, 50 % vuokrasta eräpäivään mennessä. Loput maksetaan viimeistään neljä viikkoa ennen loman alkua. Jos loppuerää ei makseta eräpäivään mennessä, peruuntuu vuokrasopimus ja varausmaksua ei palauteta. Jos varaus perutaan myöhemmin kuin neljä viikkoa ennen loman alkamista, vuokranantajalla on oikeus pidättää koko vuokran määrä.

Perushintaan sisältyy 4 henkilöä. Lisähenkilöistä peritään hinnaston mukainen maksu. Huvilaan mahtuu kesäaikaan jopa 6 aikuista, talvella suositeltu maksimimäärä on 4 aikuista ja 2 lasta. Teltan, asuntovaunun tai -auton käytöstä alueella tulee sopia etukäteen.

Vihreän huvilan avaimet luovutetaan aina henkilökohtaisesti varauksen tehneelle henkilölle. Mikäli halutaan, että joku muu seurueesta ottaa huvilan vastaan, on siitä sovittava etukäteen ja ilmoitettava ko. henkilön nimi sekä puhelinnumero.

Asiakas tuo itse liinavaatteet, pyyhkeet, wc- ja talouspaperit sekä laudeliinat ja pesuaineet.

Mökin vuokraus perustuu itsepalveluperiaattelle, jonka mukaan asiakas itse huolehtii mökin siivouksesta. Loppusiivous on mahdollista ostaa hintaan 100 €. Tästä tulee sopia varattaessa tai tulopäivänä, tekemättä jätetystä tai huonosti tehdystä loppusiivouksesta peritään 150 €. Myös piha-alueet ja rantasauna on siivottava. Vuokralainen on velvollinen lajittelemaan jätteet vuokranantajan ohjeiden mukaisesti.

Kylpytynnyrin käyttö sisältyy vuokraukseen vain eri maksusta ja siitä on sovittava viikkoa ennen vuokrauksen alkua. Kylpytynnyri on valmiiksi lämmitetty ja vuokraaja voi lämmittää sitä tarvittaessa myöhemmin lisää. Käyttöaikaa ei ole rajoitettu mutta yhteen maksuun ei sisälly veden vaihtoa.

Lemmikkieläimistä on sovittava erikseen ja ne mainitaan tilausvahvistuksessa. Vuokralaisen tulee ottaa huomioon, että vuokranantajan pienet koirat pitävät myös Vihreän Huvilan pihaa osana reviiriään ja vierailevat siellä. Nämä ovat sopuisia, ihmisiin kiintyneitä ja lapsirakkaita koiria mutta haukkuvat satunnaisesti.

Asiakas on velvollinen korvaamaan aiheuttamansa vahingot, niistä tulee ilmoittaa välittömästi.

Vuokralaisen tulee ilmoittaa tuloaikansa puhelimitse puoleen päivään mennessä tulopäivänä, mikäli se poikkeaa sovitusta.